WATT
gaat
door

WATT Media is de spiegel van regio Brainport. Brutaal en relevant. Neemt geen blad voor de mond en kijkt recht in de ogen van ondernemers. Lees hun gedachten, dromen en nachtmerries. Het eerlijke verhaal. Geniet van de werkelijkheid. Keihard.

 

WATT is een mediaplatform voor nieuwsgierige ondernemers en ondernemende professionals. We zien het als onze missie om vanuit de Brainport ondernemersverhalen te delen en zo anderen te inspireren. Verder brengen. Uitdagen om het anders te doen. Om zelf nieuwe succesverhalen te schrijven.

WATT spreekt elke taal. De technische en creatieve, maatschappelijke en commerciële
en de taal van grenzeloze ambities. We zijn voor degene die over de grenzen kijkt en niet wacht op de actualiteit. Voor iedereen die stilstaat bij de mensen áchter de merken. Omdat we willen weten wat ze beweegt. Verwacht dus geen glossy successtory’s, maar eerlijke verhalen. Recht voor z’n raap. Want alleen eerlijke content vertelt het échte verhaal. Van elke ondernemer.

Powered by 24U
WATT wordt uitgegeven door 24 uur in bedrijf. 24 uur in bedrijf (24U) is een ondernemersplatform dat zakelijk succes stimuleert. Dat doen we voor, door en met circa 350 leden in de regio Brainport. Wij geloven dat ondernemers – in al hun diversiteit – elkaar kunnen verrijken door de uitwisseling van relevante informatie en inzichten.

Zoek
Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten