HLB Witlox Van den Boomen

EINDHOVENSEWEG 126
5582 HW WAALRE

HLB Witlox Van den Boomen: de juiste match voor ambitieuze ondernemers. HLB Witlox Van den Boomen, trotse partner van 24 uur in bedrijf, is een full-service financieel dienstverlener van formaat, verdeeld over zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg.

Het is hun missie om ondernemers vol vertrouwen en toekomstgericht te laten ondernemen. Waarbij ze oog hebben voor zowel de onderneming als de ondernemer. Om dit waar te maken, bieden ze inspiratie, vertrouwen en versterking aan ambitieuze ondernemers en hun onderneming.

Al meer dan 70 jaar biedt HLB Witlox van den Boomen met specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast aan ondernemers. Daarbij maken ze maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data. Met de gecombineerde kennis en kunde van ruim 600 medewerkers voorzien ze ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Daarin werken ze nauw samen met strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

Waarom samenwerken?

Omdat ondernemen in deze snel veranderende wereld nogal wat vraagt van ondernemers. Bedrijven moeten zich continu aanpassen vanwege complexere regelgeving, digitalisering, globalisering en daarop volgende financiële risico’s. Kansen die zich voordoen, benut een ondernemer het liefst snel en bedreigingen vragen om gerichte actie. Dit alles vraagt om inzicht, houvast en ondersteuning. En dat is precies wat HLB Witlox van den Boomen biedt.

Kennis

Interview

PODCAST

Zoek
Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten